HOME
     PROIZVODI
    VELIKOPRODAJA
    MALOPRODAJA
    KONTAKT
 
         
   
Auto presvlaka LINEA je proizvod kojim Auto Style snabdeva vodeće auto kuće u Beogradu i Srbiji.
Prvoklasan kvalitet, moderan dizajn i pristupačna cena parametri su koji opredeljuju krajnjeg kupca za kupovinu ovakvog proizvoda. Kupci novih automobila zainteresovani su za zaštitu tapacirunga sedišta kako bi očuvali svoje vozilo. Sa druge strane, potencijalni kupci naših autopresvlaka su i vlasnici polovnih vozila koji žele da osveže enterijer istih. Auto presvlaka LINEA je odlično rešenje i za jedne i za druge, jer svojim dizajnom i odlikama materijala ne remeti unutrašnji ambijent vozila i čuva tapacirung sedišta od habanja. Naši dileri ih jako dobro plasiraju bilo da su u pitanju ovlašćene auto kuće ili specijalizovane prodavnice.
Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju autopresvlake LINEA.
Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji. Auto presvlaka LINEA je proizvod koji se dobro plasira i osigurava prodavcu značajnu zaradu i promet.
 
   
Carrera tipska patosnica je proizvod koji izradjujemo za sve tipove vozila i po pitanju plasmana saradjujemo sa svim autokućama koje mogu plasirati patosnice sa aftermarketa.
Kako je svojim karakteristikama jednaka originalnim autopatosnicama proizvodjača automobila, a opet duplo jeftinija, Carrera je patosnica za koju svi odluče da je uvrste u svoj prodajni program. Plasmanom Carrera patosnice su svi zadovoljni - auto dileri jer ne moraju lagerovati i uvoziti ovakvu vrstu robe jer je mogu poručiti kod nas i dobiti u originalnom kvalitetu i potrebnim količinama u roku od samo 24h, i kupci koji po duplo nižoj ceni mogu kupiti garnituru kvalitetnih auto patosnica koje odgovaraju u potpunosti njihovom vozilu.
Patosnicu proizvodimo u tafting kvalitetu 450, u crnoj i antracit boji, od podova ojačanih BSF materijalom ili granulatom. Ivica se obradjuje ukrasnom trakom u crnoj, plavoj i crvenoj boji.
Patosnice je opremljena originalnim halterima i po potrebi klinovima za tvrdu montažu na pod vozila. Tipovi haltera odgovaraju brendu vozila za koji su namenjeni.
Patosnice na sebi imaju logo-amblem brenda ili vozila. Po specijalnoj porudžbini moguće je poručiti patosnicu sa sopstvenim logom ili tekstom u minimalnoj količini od 30 garnitura.
Lista modela se svakodnevno ažurira i odmah po prezentaciji novog modela vozila mi pripremamo prateći model Carrera patosnice.
Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji.
 
   
Monza tipska patosnica namenjena je uglavnom auto kućama koje imaju praksu da svoja prodata vozila isporuče opremljena patosnicama, i takvim gestom svojim kupcima učine mali poklon i pažnju, a opet ne opterete troškovni plan svoje firme. Takodje idealna je za tzv. flotne isporuke gde kupac zahteva da vozila budu opremljena patosnicama čija vrednost pada na trošak prodavca. Na taj način trošak auto kuće - dilera mnogo je manji nego da se vozila isporučuju sa originalnim patosnicama proizvodjača automobila koje su uglavnom veoma skupe i u nabavci.

Monza patosnice proizvodimo za sve modela vozila od kvalitetnih velura sa granulatnom podlogom u kvalitetu 250 u crnoj boji. Ivice su obradjene trakom u crnoj boji a na patosnici se nalazi logo vozila ili amblem po želji.
Patosnicu opremamo originalnim halterima za tvrdu montažu na pod vozila po želji kupca.
Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji.
 
 
Sistem prodaje naših proizvoda zasnovan je na rabatnoj skali, tako da je preporučena maloprodajna cena jedinstvena kod svih naših dilera. Na taj način naši dileri su zaštićeni od nelojalne konkurencije a sa druge strane značajna razlika u ceni koju ostvaruju prilikom prodaje našeg proizvoda je osigurana.
Nabavna cena naših proizvoda zavisi od količine kupljene robe, rejtinga dilera i unapred planiranih akcija prodaje.
Kontaktirajte nas radi upoznavanja uslova prodaje i eventualne poslovne saradnje.
 
  Naši partneri: Porsche SCG, Porsche Sever, Fiat Automobili Srbija, Delta Motors, Delta Automoto Honda, Autokomerc, Autokomerc Centar Niš, Autokomerc Centar Aerodrom, Autocentar NR, AK Kole, AK Samardžić, Đelmaš auto, Autopromet, Auto trend, Komnenović auto, Total, Hyundai auto Beograd, Kvis - Chery Auto, Ehom auto, Toyota autocentar Beograd, AC Bogunović, AC Brajić, ACF, Autokuća Tasić, Autosalon Černak, Centar Boban, Ćirinac, Čurčić auto, Đorđević auto, AK Stojanov...  Auto Sistem, Gang Land, Sky car

Našim proizvodima opremljena su vozila MUP Srbije, Deneza M inženjering, AD Telefonija, Neretva doo, Peri Oplate, Preduzeća za puteve Beograd, Zlatiborac doo, Reuters Beograd, Šumadija Taxi, Danube Taxi Vienna...

 
                                  Kontakt telefoni:     (+38111)      3121-659 ,      mobil info:   063 350-950    mail to: office@autostyle.co.rs
 
   Poslednje novosti
GOTOVI MODELI PRESVLAKA I PATOSNICA ZA NAJNOVIJA VOZILA!
   
 

NAŠA LOKACIJA :

Novi Beograd
Omladinskih brigada 7g lokal 3

prva zgrada sa desne strane kod iskljucenja sa autoputa
Beograd-Zagreb ka kružnom toku Fontana, pored crkve
Svetog Dimitrija
- lokal je orjentisan ka autoputu

Kontakt Telefoni:      011 31-21-659       063 350-950
                                

Klikni da uvećas!  
 
                     
  autopresvlake   patosnice   car audio   auto oprema   navigacije   bluetooth   osram   thule   champion   tunning  
 
 
Auto Patosnice
Carrera Original Tipske Patosnice

Monza Original Tipske Patosnice
Gumene Original Tipske Patosnice
3D TPE Original Patosnice
Stoperi za patosnice
Kadice za gepek


Proizvodi
Veleprodaja
Maloprodaja
..........................................................


Auto Presvlake Linea

Dezeni
Lista modela i Cene
Modeliranje Izrada
Primeri montiraže
Karakteristike materijala
Priprema za Air Bag

...................................................

Car Audio
Radio Blende (Adapteri)


................................................Auto sedišta za decu
Concord


................................................


Auto Oprema
Pilot
Bluetooth
Navigacija GPS
Osram
Federal Mogul Champion
Thule
Winter set - Zimski set
Armster Naslon za ruku...................................................

Tunning Styling
Spojleri
Performance Lights
Filteri za vazduh
Remus Sportauspuff
H.I.D. Technology


...................................................
Klikom na stranicu! Klikom na stranicu! Klikom na stranicu! Klikom na stranicu! Klikom na stranicu! Klikom na stranicu! Klikom na stranicu! Klikom do prezentacije proizvoda! Klikom do prezentacije proizvoda!